Engleza  Maghiara
 

 
 
 
Despre mine Caseta video Beneficii Sfaturi utile Proiecte
 

Meniul Principal
Despre mine ...
Caseta Video
Beneficii
Sfaturi utile
Indexul BMI
Proiecte viitoare
Unde pot gasi caseta?
Puterea credintei
Medjugorje mesaje
Sponsori
Statistici
 
- Emilia Mezei -

Adauga la Bookmark aceasta pagina !

Ma numesc Mezei Emilia, am practicat mai multe sporturi cum ar fi atletismul handbalul si vreme de 8 ani judo, sport în care am obtinut centura maro.

Judo este un sport destul de dur, dar care mi-a dezvoltat unele calitati ca si curajul, încrederea in mine si în dorinta de a reusi, dar si inteligenta.

 • Antrenor Aerobic-fitness
 • Antrenor Aero-kickbox
 • Personal trainer
 • Gimnastica preventiva pentru coloana vertebrala
 • Opt ani de zile cât am practicat judo de performantã am cãpãtat fortã si muschi solizi,care m-au ajutat sã-mi ridic partenerul deasupra capului ca sã-l fac ippon într-o secundã. Dupã ce am renuntat la judo am realizat cã îmi pierdusem alura femininã si cã mã transformasem într-un bãietoi cu muschi umflati. Am început astfel orele de aerobic si încet-încet mi-am recâstigat formele zvelte, toate acestea cu ajutorul unui secret. Secretul meu e azi la îndemîna tuturor, pe banda singurei casete de aerobic autohtone, omologatã în România.

  Profesez gimnastica aerobicã de 9 ani. Iubesc acest sport pentru cã este foarte complex si îl poti practica la orice vârstã. Te mentine în formã, ajutã la pãstrarea sãnãtãtii dar împiedicã si depunerea surplusului de grãsime si in special întârzâie îmbâtrânirea.


  Gimnastica aerobicã m-a ajutat sã-mi mentin o conditie fizicã bunã, am reusit sã slãbesc, sã elimin toxinele, sã-mi dezvolt mobilitatea si elasticitatea formându-mi toate grupele musculare.

  Din dorinta de a studia, progresa, avansa si a fi cât mai bine informatã în vastul domeniu al Aerobicului, Fitness, Medicinã, Alimentatie, am urmat cursurile cunoscutei Academii Internationale de Fitness si Aerobic IFFA din Budapesta.


  Am obtinut astfel titlul academic de personal trainer recunoscut în peste 10 tãri din Europa dar si în SUA.


  Caseta Video

  Diplome